asztal_foglalas

Regionális, igazi házi, magyar és nemzetközi ízeket kínáló éttermet keres Sopronban? Megtalálta! Éttermünk kínálatában megtalálhatja a hagyományos, a rusztikus, a könnyű modern ételeket is, valamint kiváló borokkal teli pince várja Önt! Válasszon étlapunkról, vagy érdeklődjön napi ajánlatunkról!

Ételeink saját kipróbált receptjeink alapján készülnek,varázslatos egyedi fűszerezéssel, regionális alapanyagokból, amelyeket mi kutatunk fel, hogy a legízletesebb falatokkal örvendeztethessük meg Vendégeinket.

Kóstolják meg a csak nálunk kapható ételeket mint például: 
– a Soproni babos-káposztás halászlevet 
(Halra Magyar! Halra Bor! 2011.02.11)
(Káposztás-babos halászlé a nyerő! – blikk.hu) 
(“Eszméletlenül finom” Straub Dezső művész úr)

– Dalos hegyi őzpörkölt, ahogy a főnök úr szereti (sok vörös borral, gesztenyével, vargányával)
(Vadászkürt a Borszerda, országos menüverseny ebéd és vacsora kategória győztese – 2010.06.26)

Soproni babaos-káposztás halászlé 1.

A Vadászkürt Étteremben figyelünk az egészségére!

Egészségesre főzzük Önt! Étkezzen nálunk! Legyen a törzsvendégünk!

Ételeinket frissen készítjük, csak természetes alapanyagokat használunk!Nem használunk tartósító szereket, ízfokozókat, ellenben használunk fűszernövényeket, saját készítésű Chutny-t, gyümölcsöket, gyümölcsmártásokat, gombákat, tésztákat!

A jó étvágy titka...

“A fácán szárnyát a fogai közé kapta és
a csontocskáknak olyan odaadást szentelt,
amilyent ez a szép vadonélő madár valóban
megérdemelt, mielőtt a vadászok a pesti pi-
acra hozták volna őt. Mindegyik cson-
tocskának megvolt a maga különös zamata,
mintha azok az erdők, tájak lehelték volna
beléjük az illatukat, amerre a fácán valaha
röpködött. Ah büszke lehet ez a madár,
hogy ilyen megértő fogyasztóra talált.”

Krúdy Gyula