Zrínyi szoba

Erkélyes, nagyméretű szoba, akár családoknak is ideális elhelyezést biztosít!

Mint minden szobánk, a Zrínyi szoba is minden évszakban foglalható!

Foglalásnál természetesen figyelembe vesszük a Vendég igényeket és a lehetőségekhez képest teljesítjük is!

De a konkrét szobára szóló foglalást az optimális, és/vagy a lehetséges elhelyezés miatt nem garantálhatjuk, mivel mindössze négy szobával rendelkezünk!

Rövid leírása: nagyméretű, világos, erkélyes, kényelmes, egyedi fűtésű, zuhanyfülkés fürdőszoba, minibár, ingyenes gyors WiFi, nagy képernyős LED TV, SAT..

Kitűnő alváskomfort:

Billerbeck matrac, Dormeo (antiallergén) négy évszakos paplanok, ha egyszer használja mindig ilyet szeretne, télen meleg mint egy kályha, ősszel simogatóan meleg, nyáron elegánsan hűvös, térjen vissza hozzánk, és újra átélheti!

Ingyenes parkolás a panzió előtt…

Zrínyi szoba, soproni panzió
Zrínyi szoba Vadászkürt panzió étterem

Zrínyi szobánk a nagyobb szobatípushoz tartozik (30 m2), akár családoknak is kitűnő, kényelmes elhelyezési lehetőséget kínál! Ideális 2 – 3 – 4 fő részére is úgy, hogy nem kell kompromisszumot kötniük, négy fő részére is kényelmes, bőséges hely marad a közlekedésre is!

Saját erkéllyel rendelkezik, tavasztól késő őszig kihasználható az erkély, köszönhetően a kitűnő fekvésének! Arról nem is beszélve, hogy májusban virágzik az udvarunkban álló mintegy ötven éves cseresznyefa, gyönyörű látvány, később az érési időszakban, pedig a Zrínyi szoba vendégei az erkélyről elérhető ágakról cseresznyézhetnek!

Egyébként korai ropogós cseresznyénk kitűnő rétesnek is, amelyet megkóstolhatnak az éttermünkben a cseresznye szezonban!

Zrinyi szoba erkélye előtt a virágzó cseresznyefa!
Zrinyi szoba erkélye előtt a virágzó cseresznyefa!

Tekintse meg a programajánlónkat, remek programok várják Önöket Sopronban, szinte az év minden napján!