Sopron szállás – Vadászkürt panzió Sopron szívében

Szobafoglalás kényelmesen, online, egyszerűen gyorsan, biztonságosan!
Azonnali visszaigazolás, minden fontos adattal!

Miért érdemes Sopronba jönni? Elég ha csak ránéz a képre, azt hiszem mindenki első pillanatra felismeri Sopron jelképét a Tűztornyot!

Tűztorony a Hűség Kapuval! “A NEMZET SOPRONNAK”

Elég pár lépcsőfokot megmászni és a lába alatt pár méterrel a mostani utca szint alatt a római kapu maradványaiban gyönyörködhet, közben azért érdemes már felfelé haladva a kiállításra is egy rövid pillantást vetni, hogy lefelé jövet azt is tüzetesen megnézzék, felérve a rondellára gyönyörű látvány tárul Önök elé!

Sopron a korábbi elzártságának köszönhetően megőrizte a zegzugos, hangulatos belvárosát, ahol valódi történelmi események is lejátszódtak! Úgymint koronázás, országgyűlés …

Ezeknek az eseményeknek állítanak emléket a nyaranta megrendezésre kerülő fesztiválok. Rengeteg programból válogathatnak, hogy élvezhessék ezeket a programokat időben gondoskodjanak szállásról!

Sopron szállás lehetőségek

Sopron szállás ajánlata nagyszerű, mindenki találhat magának megfelelő szállást Sopronban.

Több hotel, panzió, apartman, magánszállás várja vendégeit egész éven át!

Sopron szállás - Vadászkürt panzió Sopron szívében
Sopron szállás - Vadászkürt panzió Sopron szívében

Sopron szállás – Vadászkürt Panzió és Étterem

A mi ajánlatunk természetesen a Vadászkürt panzió, ahol a tulajdonosok személyesen gondoskodnak Önökről!

Vadászkürt panzióban barátságos, családias hangulat, stílusos egységesen berendezett szobák, az étteremben pedig remek ételek és kitűnő borok várják Önöket a Béke park mellett, Sopron zöld szívében!

Sopron a Hűség városa!

Ezt a címet büszkén viselheti , hiszen Sopron akkori polgárai hitet tettek egy nem könnyű, embert próbáló időben amellett, hogy Sopron Magyarországhoz tartozzon!

Ezt a nemes cselekedetet ismerték el “A NEMZET SOPRONNAK” hűségkapuval 1928-ban!

Reménykedünk benne, hogy rólunk az utókor úgy fog megemlékezni, hogy jól sáfárkodtunk az örökségünkkel. Ezt a mostani időszakot majd úgy emlegetik, mint egy aranykort, amikor Sopron a hosszú álomból felébredve újra a térség központja lett, régóta várt és remélt fejlődésnek indult!

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat,  hogy ilyen örökséget vehettünk át elődeinktől!

Sopron szállás - Vadászkürt panzió Sopron szívében

Kisfaludi Strobl Zsigmond, Hikisch Rezső (építész).
Emlékeztetve arra, hogy 1921-ben a soproniak Magyarországhoz kívántak tartozni!

Páneurópai Piknik Sopron

Bizonyos, hogy Sopron predesztinálva van , hogy időről – időre jelentős események helyszíne legyen, és ezekről többnyire később kiderül, hogy történelem formáló események voltak, mint a Páneurópai Piknik!

Látogasson el Ön is a Páneurópai Emlékparkba, vigye el gyermekeit is, ismerőseit is, hogy lássák hol történt a történelmi esemény! Tekintsék meg a szabadtéri kiállítást, de leginkább azt ajánlom, hogy az évente augusztusban megrendezésre kerülő megemlékezéskor érkezzenek, ha tehetik!

Sopron szállás - Vadászkürt panzió Sopron szívében

Soproni programajánló

Kötelességünknek érezzük, hogy bemutassuk Önöknek Sopron látnivalóit, történelmi emlékeit, kulturális, zenei, színházi, fesztivál kínálatát! Külön öröm, hogy az egyedülálló Fertőrákosi barlangszínház ismét látogatható a felújítás után, remek programokkal! Látogassák Önök is, időben foglalják le helyüket!

Külön figyelmükbe ajánljuk a soproni fesztiválokat, közte a méltán népszerű VOLT Fesztivált, borünnepeket!

Tekintse meg bővebb programajánlónkat, sok információt talál majd, melyek segítenek Önöknek a soproni szállás kiválasztása után tartalmas programok összeállításában!

Tartalmas, emlékezetes, élményekben gazdag soproni üdülést kívánunk Önöknek!

Kérdése van? Küldjön e-mailt, vagy
Hívjon minket! +36/99/314-385

Share and Enjoy !

0Shares
0 0