Sopron szállás – Vadászkürt panzió Sopron szívében

Sopron szállás – Vadászkürt panzió Sopron szívében

Szobafoglalás kényelmesen, online, egyszerűen gyorsan, biztonságosan!
Azonnali visszaigazolás, minden fontos adattal!

Sopron szállás a Hűség városában!

Miért érdemes Sopronba jönni? Elég ha csak ránéz a képre, azt hiszem mindenki első pillanatra felismeri Sopron jelképét a Tűztornyot!

Tűztorony a Hűség Kapuval! “A NEMZET SOPRONNAK”

Elég pár lépcsőfokot megmászni és a lába alatt pár méterrel a mostani utca szint alatt a római kapu maradványaiban gyönyörködhet, közben azért érdemes már felfelé haladva a kiállításra is egy rövid pillantást vetni, hogy lefelé jövet azt is tüzetesen megnézzék, felérve a rondellára gyönyörű látvány tárul Önök elé!

Sopron a korábbi elzártságának köszönhetően megőrizte a zegzugos, hangulatos belvárosát, ahol valódi történelmi események is lejátszódtak! Úgymint koronázás, országgyűlés …

Ezeknek az eseményeknek állítanak emléket a nyaranta megrendezésre kerülő fesztiválok. Rengeteg programból válogathatnak, hogy élvezhessék ezeket a programokat időben gondoskodjanak szállásról!

Sopron szállás lehetőségek

Sopron szállás ajánlata nagyszerű, mindenki találhat magának megfelelő szállást Sopronban.

Több hotel, panzió, apartman, magánszállás várja vendégeit egész éven át!

Az év turisztikai települése.
Szavazz Sopronra is!
Vadászkürt panzió Sopron zöld szívében

Sopron szállás – Vadászkürt Panzió és Étterem

A mi ajánlatunk természetesen a Vadászkürt panzió, ahol a tulajdonosok személyesen gondoskodnak Önökről!

Vadászkürt panzióban barátságos, családias hangulat, stílusos egységesen berendezett szobák, az étteremben pedig remek ételek és kitűnő borok várják Önöket a Béke park mellett, Sopron zöld szívében!

Sopron a Hűség városa!

Ezt a címet büszkén viselheti , hiszen Sopron akkori polgárai hitet tettek egy nem könnyű, embert próbáló időben amellett, hogy Sopron Magyarországhoz tartozzon!

Ezt a nemes cselekedetet ismerték el “A NEMZET SOPRONNAK” hűségkapuval 1928-ban!

Reménykedünk benne, hogy rólunk az utókor úgy fog megemlékezni, hogy jól sáfárkodtunk az örökségünkkel. Ezt a mostani időszakot majd úgy emlegetik, mint egy aranykort, amikor Sopron a hosszú álomból felébredve újra a térség központja lett, régóta várt és remélt fejlődésnek indult!

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat,  hogy ilyen örökséget vehettünk át elődeinktől!

Sopron Hotels

Kisfaludi Strobl Zsigmond, Hikisch Rezső (építész).
Emlékeztetve arra, hogy 1921-ben a soproniak Magyarországhoz kívántak tartozni!

Páneurópai Piknik Sopron

Bizonyos, hogy Sopron predesztinálva van , hogy időről – időre jelentős események helyszíne legyen, és ezekről többnyire később kiderül, hogy történelem formáló események voltak, mint a Páneurópai Piknik!

Látogasson el Ön is a Páneurópai Emlékparkba, vigye el gyermekeit is, ismerőseit is, hogy lássák hol történt a történelmi esemény! Tekintsék meg a szabadtéri kiállítást, de leginkább azt ajánlom, hogy az évente augusztusban megrendezésre kerülő megemlékezéskor érkezzenek, ha tehetik!

Sopron Hotels

Soproni programajánló

Kötelességünknek érezzük, hogy bemutassuk Önöknek Sopron látnivalóit, történelmi emlékeit, kulturális, zenei, színházi, fesztivál kínálatát! Külön öröm, hogy az egyedülálló Fertőrákosi barlangszínház ismét látogatható a felújítás után, remek programokkal! Látogassák Önök is, időben foglalják le helyüket!

Külön figyelmükbe ajánljuk a soproni fesztiválokat, közte a méltán népszerű VOLT Fesztivált, borünnepeket!

Tekintse meg bővebb programajánlónkat, sok információt talál majd, melyek segítenek Önöknek a soproni szállás kiválasztása után tartalmas programok összeállításában!

Tartalmas, emlékezetes, élményekben gazdag soproni üdülést kívánunk Önöknek!

Kérdése van? Küldjön e-mailt, vagy
Hívjon minket! +36/99/314-385

Share and Enjoy !

0Shares
0 0