Hunting Horn - Restaurant in Sopron
Our dishes are based on our own tried-and-true recipes. We are constantly looking for the best raw materials in the region and we use them to create unique dishes with special seasoning!
For example: Fish soup with beans and cabbage from Sopron (Halra Magyar! Halra Bor! 2011.02.11)
Fish soup with cabbage and beans is top-notch! (blikk.hu) (“It’s senselessly delicious” Dezső Straub – famous Hungarian actor)
Deer stew from Daloshegy (Singing Mountain) as the Chief likes it (with lot of red wine, chestnut, bolete)
(Hunting Horn is the winner of the Wine-Wednesday, a national menu contest, in the category of ‘lunch and dinner’ 2010.06.26)


A jó étvágy titka...
a csontocskáknak olyan odaadást szentelt,
amilyent ez a szép vadonélő madár valóban
megérdemelt, mielőtt a vadászok a pesti pi-
acra hozták volna őt. Mindegyik cson-
tocskának megvolt a maga különös zamata,
mintha azok az erdők, tájak lehelték volna
beléjük az illatukat, amerre a fácán valaha
röpködött. Ah büszke lehet ez a madár,
hogy ilyen megértő fogyasztóra talált.”
Krúdy Gyula
We pay attention to your health!
We prepare everything freshly, only using natural basic materials!
We no not use preservatives, flavour enhancers; on the other hand we use spices and herbs, home-made Chutney, fruit sauces, mushrooms and different kinds of pastry!