Márton napi libavacsora, újborok

XXXIII. Libanapok a Vadászkürtben

Márton napi libavacsora, újborok

Márton napi libavacsora, újborok
Márton napi libavacsora, újborok

Márton napi libavacsora és újborok 33.-ik alkalommal!

Nálunk egész évben megtalálhatják az étlapon, de úgy tartják Márton nap táján a legjobb a liba húsa, zúzája, mája!

A Vadászkürt étteremben a libaételek gazdag választékban, hagyományos és új receptjeink szerint készítve is kaphatók, fogyasztásuk Soproni és más borvidékek újboraival az igazi!

“Aki Márton napján libát nem eszik, az egész évben éhezik!”

“Aki Márton napján újbort nem iszik, az egész évben szomjazik!

A felelősség az Önöké, mi örülnénk, ha ez a veszély nem fenyegetné Önöket!

Az étlap megtekintése itt!

Le ne maradjon! Asztalfoglalás itt!

Telefon: 99/314-385

Az idei évben remek újborokat kínálhatunk Önöknek, akár poharanként is!

A teljesség igénye nélkül a választékunkból:

Taschner: Soproni Irsai Olivér, Soproni Korai piros veltelini, Soproni Zenit, Soproni Kékfrankos rozé 2015

Iváncsics: Soproni Irsai Olvér 2015

Vincellér-ház: Soproni Tramini, Soproni Pinot noir rozé 2015

Pannonhalma: Szent Martinus 2015

Gere-Weninger: Villányi Rozé 2015

Vylyan: Villányi Bogyólé 2015

Szemelvény a Márton napi libavacsora, újborokból!

Hideg libamáj saját zsírjával

Lila hagymával, pirítóssal

Libamájfalat pirítóssal
Libaleves csuporban a főnökasszony ízlése szerint
Libaaprólék leves lúdgége tésztával, mint 33 éven át
 Libator

Libaaprólék leves, ropogós libacomb, rántott libamáj,töltött libanyak, párolt káposzta

 Ludaskása

A liba húsát zöldségekkel, kerti fűszerekkel, köleskásával elkészítjük, rostélyon májából szeleteket sütünk, majd házi vegyes vágott salátával asztalra adjuk.

Libamáj „Kedvenc módra“ párolt rizzsel, rácsos burgonyával

Libamáj roston, rántott almakarikákkal, áfonyával

Hizlalt libamáj roston, rizzsel és Tokaji aszalt gyümölccsel
Hizlalt libamáj “Gellért módra“, friss lecsóval és párolt rizzsel
Hizlalt libamáj panko morzsában sütve vegyes körettel
Ropogós libamell hagymás törtburgonyával, birsalma befőttel
Ropogós libacomb az ősz ízeivel  sült almával, gesztenyével, aszalt szilvával,
párolt káposztával, petrezselymes burgonyával
Elég is ennyi a felsorolásból, a többit tekintsék meg az étteremben, jó választást és jó étvágyat kívánunk!
Bausz Gyuláné mesterszakács a jó ízekért felelős és
Bausz Gyula a felszolgálásért és az újborok kiválasztásáért!