XXXIII. Libanapok a Vadászkürtben

XXXIV. Libanapok a Vadászkürtben

Nálunk a libaételeket egész évben megtalálhatják az étlapon, de úgy tartják Márton nap táján a legjobb a liba húsa, zúzája és mája.

Immár a 34.-ik alkalommal Libanapokon köszönthetjük Önöket Libanapokon!

Libaleves csuporban a főnökasszony ízlése szerin, Libator, Libamáj roston-rántva, Ropogós libacomb az ősz ízeivel, Vargányával töltött libamell, Töltött libanyak, Ludaskása… és még számtalan libaétel az ajánlatunkból!

Tel: +36/99/314-385  vagy, e-mailben!

Asztalfoglalás ajánlott a Vadászkürt étteremben!

XXXIII Libanapok a Vadászkürt Étteremben!

Libanapok (34.) étlap

Hideg libamáj saját zsírjávalFt2500

Lila hagymával, pirítóssal

Libamájfalat pirítóssalFt2000
Libaleves csuporban a főnökasszony ízlése szerintFt900
Libaaprólék leves lúdgége tésztával, mint 33 éven átFt500

LibatorFt3500

Libaaprólék leves, ropogós libacomb, rántott libamáj,töltött libanyak, párolt káposzta

LudaskásaFt1900

A liba húsát zöldségekkel, kerti fűszerekkel, köleskásával elkészítjük, rostélyon májából szeleteket sütünk, majd házi vegyes vágott salátával asztalra adjuk.

Libamáj „Kedvenc módra“ párolt rizzsel, rácsos burgonyávalFt3300

Libamáj roston, rántott almakarikákkal, áfonyával

Hizlalt libamáj roston, rizzsel és Tokaji aszalt gyümölccselFt3300
Hizlalt libamáj “Gellért módra“, friss lecsóval és párolt rizzselFt3300
Hizlalt libamáj panko morzsában sütve vegyes körettelFt2900
Ropogós libamell hagymás törtburgonyával, birsalma befőttelFt2600

házi galuskával

Ropogós libacomb az ősz ízeivelFt3300

sült almával, gesztenyével, aszalt szilvával, párolt káposztával, petrezselymes burgonyával

Libacomb ropogósra sütve, csípőskolbászos-lecsós tarhonyávalFt2900
Ropogós libacomb szalvétagombóccal és párolt káposztávalFt2900
Magos töltött libanyak, hagymás babsalátávalFt1600
Házi almás rétesFt1000
Gesztenyepüré fekete szeder mártással, tejszínnelFt1000