Volt Festival

Volt Festival

Party, world famous  stars and carefree fun.

Do not pass on one df the most upbeat festivals known Europe-wide!

The name of Sopron and the Volt Festival have melted Into one.

Every year 100 thousand people rock out at the concerts of the top

Hungarian and foreign bands; independently from their ages.

Volt Festival Sopron
Volt Festival

 

www.volt.hu

Idén és a következő négy évben is a soproni Lővér Kemping marad a VOLT Fesztivál helyszíne, a rendezvény 2018-től új otthont kap, de marad a városban – jelentették be a szervezők.”

Sopron legjelentősebb könnyűzenei eseménye a Volt Fesztivál, melyet minden évben július első hétvégéjén rendeznek meg! Rendszeresen 4 napon át tart, de minden évben megrendezésre kerül a nulladik nap is, mely szintén jelentős esemény, úgy a fellépőknek, mint a zenekedvelőknek, gyakran már a nulladik napon is jelentős együttesek lépnek fel, de mindenképpen ajánlom azoknak akik az újdonságokat kedvelik!

A jegyek árusítása már jóval korábban elkezdődik, melyek megvásárolhatók a Várkerületi pavilonban, valamint interneten keresztül is!

Ajánlott időben megvásárolni a jegyeket, mert jelentős kedvezménnyel lehet így hozzájutni!

Mi a helyzet a szállás lefoglalásával?

Minden évben jelentősen növekszik a látogatók száma, várhatóan 80- 100000 ezren tekintik meg az idén is! Így ajánlott mielőbb a szállás foglalás Sopronban, mert különben csak a környező településeken tudnak panzió, szállás foglalást kezdeményezni!

Sopron panzió, szálloda, apartman, magánszállás, kempingben nyújt lehetőséget szállás foglalására!

Panzió Sopron az Alsólőverekben a Béke Park mellett várja Önöket, különösen előnyös helyen található!

Könnyen megközelíthető, mint autóval, mint vonattal, a buszjáratok is ideálisak, a Volt Fesztivál idején pedig a Volán külön járatokat indít a város és a kemping között!

A panzió Sopron kényelmes, világos, nagyméretű szobákkal rendelkezik, jó alváskomfortot nyújtanak az ágyaink (Billerbeck) ágyneműink, minden szoba zuhanyfülkés fürdőszobával, hajszárítóval, TV, SAT, minibárral felszerelt!Bőséges és változatos reggelit szolgálunk fel!
A négy szobához tartozik egy társalgó is, melyben egy hagyományos hűtő áll a vendégek rendelkezésére, közös használatára!

A Vadászkürt étterem rendkívüli borválasztékkal várja a borbarátokat, havi rendszerességgel rendezünk borvacsorákat, vinotékánkból kedvező áron vásárolhat soproni és más borvidékek boraiból!

Az egész ház területén gyors, ingyenes a WiFi használat!

Ajánlom napközbeni programnak a belváros felkeresését, az 2013. december 12-én ünnepélyesen átadott Sopron jelképe a “Tűztorony” a Fő tér, a Bányászati Múzeum a látogatók-vendégeink által kedvelt, az Erdészeti Múzeum remek programját!

Valamint Sopron múltjába betekinthetnek, a Zettl-Langer magángyűjtemény, vagy a Stornó Ház, Fabricius Ház kőtár, a Tűztorony látogató központjában!

Sopron közelmúltjához, történetéhez hozzátartozik a Páneurópai Piknik helyszíne is, mely jól tükrözi hogy Sopron sok jelentős esemény helyszíne volt a múltban is, és bizonyos vagyok benne hogy megőrzi, sőt remélem növeli tudja jelentőségét a jövőben is!

Üdvözlettel a szép Sopronból!

Személyes garanciát nyújtunk Önöknek, hogy a panzió Sopron, valamint a Vadászkürt étterem által nyújtott szolgáltatásunk színvonala megfelel az Önök elvárásainak és az ár-érték aránynak, mivel az ételeket személy szerint Bausz Gyuláné készíti, a borajánlást, felszolgálást, vendégkapcsolatot, szobafoglalást pedig Bausz Gyula intézi!

Bausz Gyula vendéglős Bausz Gyuláné mesterszakács

110 ezer VOLT

Minden eddigi rekordot megdöntve 110 ezer látogatót vonzott Sopronba Magyarország legszerethetőbb eseménye, a VOLT Fesztivál, melynek koncertjeit a világhálón is mintegy egy millióan követték.

„Az elmúlt napokban és a zárás óta hazai és külföldi rajongók százainak posztjai és üzenetei biztosítottak bennünket arról, hogy a VOLT valóban Magyarország legszerethetőbb vidéki fesztiválja. A rekordszámú látogató mellett számunkra talán a legnagyobb örömöt az jelenti, hogy a VOLT ma már láthatóan igazán kortalan eseménnyé vált. Soha nem jártunk még olyan fesztiválon, ahol a sok tízezer fesztiválozó mellett ennyire sokan a gyerekeiket is magukkal hozzák és ahol valóban minden korosztály megtalálja a kedvére való programokat. Meggyőződésünk, hogy a VOLT Fesztivál közönsége a lehető legjobb fesztiválközönség. Elég sétálni egyet a tömegben, hogy az ember meggyőződjön erről, de talán azt is fontos kiemelni, hogy 4 és fél nap alatt a rekordszámú látogatottság mellett egyetlen rendbontás sem történt.” – foglalta össze benyomásait Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert, a VOLT főszervezői.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0