Sopron étterem –Vadászkürt étterem Sopron

Sopron étterem –

Soproni éttermet keres, mely regionális, igazi házi, magyar és nemzetközi ízeket kínáló étterem, amelyben kiváló borokkal teli pince várja Önt? Megtalálta! Éttermünk kínálatában megtalálhatja a hagyományos, a rusztikus, a könnyű modern ételeket is, válasszon étlapunkról, vagy érdeklődjön napi ajánlatunkról!

Ételeink saját kipróbált receptjeink alapján készülnek, kutatjuk a régió alapanyagait és ezeket használjuk fel, varázslatos egyedi fűszerezésű, csak nálunk kapható ételeket is készítünk!

Mint például: Soproni babos-káposztás halászlé (Halra Magyar! Halra Bor! 2011.02.11)

(Káposztás-babos halászlé a nyerő! (blikk.hu) (“Eszméletlenül finom” Straub Dezső művész úr)

Daloshegyi őzpörkölt, ahogy a főnökúr szereti (sok vörös borral, gesztenyével, vargányával)
(Vadászkürt a Borszerda, országos menüverseny ebéd és vacsora kategória győztese 2010.06.26)

Sopron étterem– Vadászkürt étterem Sopron
Restaurant Jagdhorn Geheimnis des guten Appetites….

A jó étvágy titka...

Sopron étterem – Vadászkürt étterem Sopron

A jó étvágy titka…

“A fácán szárnyát a fogai közé kapta és
a csontocskáknak olyan odaadást szentelt,
amilyent ez a szép vadonélő madár valóban
megérdemelt, mielőtt a vadászok a pesti pi-
acra hozták volna őt. Mindegyik cson-
tocskának megvolt a maga különös zamata,
mintha azok az erdők, tájak lehelték volna
beléjük az illatukat, amerre a fácán valaha
röpködött. Ah büszke lehet ez a madár,
hogy ilyen megértő fogyasztóra talált.”

Krúdy Gyula

A Vadászkürt Étteremben figyelünk az egészségére!

Sopron étterem – Vadászkürt étterem Sopron

A Vadászkürt Étteremben figyelünk az egészségére!

Egészségesre főzzük Önt! Étkezzen nálunk! Legyen a törzsvendégünk!

Ételeinket frissen készítjük, csak természetes alapanyagokat használunk!

Nem használunk tartósító szereket, ízfokozókat, ellenben használunk fűszernövényeket, saját készítésű Chatnyt, gyümölcsöket, gyümölcsmártásokat, gombákat, tésztákat!