Márton napi libavacsora XXXIV.

Márton napi libavacsora XXXIV.

Márton napi libavacsora XXXIV.

Luka Enikő kitűnő boraival:

Márton Napi Libavacsora XXXIV.
Márton napi Libavacsora XXXIV.

Talán még van esély rá, hogy Ön is részt vegyen? Igen?

2016. november 5.-re 19 órára ITT FOGLALHAT, a foglalás csak visszaigazolással érvényes!

Márton napi libavacsora immár a XXXIV. Luka Enikő kitűnő boraival.

Remek este vár vendégeinkre, a 34. Márton napi borvacsoránkon.

Két friss 2015-ös évjárat,  a mindig kedves Madárlátta Merlot, melyet a szintén 2015-ös évjáratú Pinot Noir követ a (liba)sorban.

Majd következnek a szép érett tételek Kékfrankos 2013, melyt szinte minden borvacsoránkon újra és újra visszakóstolnak a vendégeink,

a Zweigelt 2012 amelyet semmiképpen nem hagynánk ki a borsorból!

A következő borunk a  mindenki által kedvelt Cabernet Sauvignon a 2012-es évjáratból!

Hogy a sorban az utolsó különleges karakterről meg ne feledkezzünk,

mely a Turán névre hallgat és szintén a 2012-es évjárathoz tartozik, ő a kísérője a desszertünknek!

Ezek a kitűnő soproni borok, melyekkel Luka Enikő minden évjáratban megörvendeztet bennünket,

elegáns kísérői a libaételeinknek, és reményeink szerint harmonikusan illeszkednek egymáshoz!

Milyen Márton napi libaételekkel várjuk Önöket?

Mivel már a 34-ik Márton napi Libavacsora következik, amely azért komoly tradíciónak számít Sopronban!

Vannak olyan libaételek melyeknek szerepelniük kell egy Márton napi Libavacsora menüsorában!

Mivel a Vadászkürt Étterem egy tradícióval rendelkező étterem, ezért kínálatunkban hagyományos Márton napi fogásokat készítünk!

Üdvözlő falatként így, Libamáj pástétomot kínálunk.

Majd ezt követi egy libaerőleves ( gondolunk arra, hogy 34 éve az étlapon szereplő, az éttermünk egyik emblematikus libalevesében

csak jelzésként van csak egy kis zöldségszalma valamint, libazúza)

A ludaskása szintén elengedhetetlen nem is csak mellék szereplő!

A hagyományosan ropogás,  fodros tollú libacomb mely ropogós és omlós egyszerre, a körete azonban nem átlagos,

hanem az Ősz ízeit vonultatja fel a libatálon! Úgymint sült alma, vörös áfonya, gesztenye, aszalt szilva, hagymás törtburgonya és párolt káposzta.

Zárófogásként már nagyon sokféle desszertet kínáltunk az évek során, mivel  a Luka Enikőnek vörös borai vannak, ezért  egy dupla csokis tortácska zárja a sort!

Jó étvágyat kívánunk minden kedves vendégünknek!

Köszönjük, hogy rendszeresen megtisztelnek bennünket látogatásukkal,

és abban reménykedünk, hogy ezúttal is megelégedéssel távoznak a vacsora végeztével!

Mivel már törzsvendégeink is sokszor részt vettek vacsoráinkon, talán megengedik, hogy így invitáljuk Önöket:

Szeretettel várjuk Önöket: Zsike, Gyuszi