XXXIII. Libanapok a Vadászkürtben

XXXIV. Libanapok a Vadászkürtben

Nálunk a libaételeket egész évben megtalálhatják az étlapon, de úgy tartják Márton nap táján a legjobb a liba húsa, zúzája és mája.

Immár a 34.-ik alkalommal Libanapokon köszönthetjük Önöket Libanapokon!

Libaleves csuporban a főnökasszony ízlése szerin, Libator, Libamáj roston-rántva, Ropogós libacomb az ősz ízeivel, Vargányával töltött libamell, Töltött libanyak, Ludaskása… és még számtalan libaétel az ajánlatunkból!

Tel: +36/99/314-385  vagy, e-mailben!

Asztalfoglalás ajánlott a Vadászkürt étteremben!

XXXIII Libanapok a Vadászkürt Étteremben!

Libanapok (34.) étlap

Hideg libamáj saját zsírjával2500Ft

Lila hagymával, pirítóssal

Libamájfalat pirítóssal2000Ft
Libaleves csuporban a főnökasszony ízlése szerint900Ft
Libaaprólék leves lúdgége tésztával, mint 33 éven át500Ft

Libator3500Ft

Libaaprólék leves, ropogós libacomb, rántott libamáj,töltött libanyak, párolt káposzta

Ludaskása1900Ft

A liba húsát zöldségekkel, kerti fűszerekkel, köleskásával elkészítjük, rostélyon májából szeleteket sütünk, majd házi vegyes vágott salátával asztalra adjuk.

Libamáj „Kedvenc módra“ párolt rizzsel, rácsos burgonyával3300Ft

Libamáj roston, rántott almakarikákkal, áfonyával

Hizlalt libamáj roston, rizzsel és Tokaji aszalt gyümölccsel3300Ft
Hizlalt libamáj “Gellért módra“, friss lecsóval és párolt rizzsel3300Ft
Hizlalt libamáj panko morzsában sütve vegyes körettel2900Ft
Ropogós libamell hagymás törtburgonyával, birsalma befőttel2600Ft

házi galuskával

Ropogós libacomb az ősz ízeivel3300Ft

sült almával, gesztenyével, aszalt szilvával, párolt káposztával, petrezselymes burgonyával

Libacomb ropogósra sütve, csípőskolbászos-lecsós tarhonyával2900Ft
Ropogós libacomb szalvétagombóccal és párolt káposztával2900Ft
Magos töltött libanyak, hagymás babsalátával1600Ft
Házi almás rétes1000Ft
Gesztenyepüré fekete szeder mártással, tejszínnel1000Ft